Onze winkel


“Met PUUR Bel wil ik mensen dicht bij huis al het nodige aanbieden voor een maaltijd én ambachtelijke, verse producten."

Linda Maes

Puur Bel, buurtwinkel in het Geelse gehucht Bel

Het Geelse gehucht Bel heeft sinds juli 2019 opnieuw een buurtwinkel. Daarvoor zorgt Linda Maes, die haar zaak Puur Bel noemde. Voor de kersverse onderneemster betekende de opening van de zaak een carrièreswitch. “Ik kreeg na mijn studies de kans om les te geven op de school waar ik voordien zelf les volgde. Dat lesgeven heb ik altijd graag gedaan, maar na 17 jaar vond ik de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging. Mijn droom was om als zelfstandige aan de slag te gaan en die kans bood zich nu aan.”

Onderscheiden van de supermarkten

In 2018 sloot de laatste buurtwinkel van Bel. Linda en haar man kochten begin 2019 een pand dat ze gedurende een half jaar verbouwde tot een hippe, trendy voedingszaak waar je ook gezellig een kopje koffie kan drinken. In juni 2019 volgde de opening. “Er was veel vraag naar een buurtwinkel. In Bel was er geen bakker, beenhouwer of winkel met voedingswaren meer.”

Puur Bel zet in op brood, gebak, charcuterie en op verse producten zoals fruit, groenten en verse maaltijden. “Met het aanbieden van streekproducten en producten van kleine leveranciers wil ik me onderscheiden van de supermarkten”, aldus nog Linda Maes.

Onze partners


PUUR Bel is verkooppunt van onderstaande partners. Bestel het gewenste product bij PUUR BEL en haal het af in onze winkel.
Wilt u een product bestellen? Bestel telefonisch op ma-vrij tot 17u, zat tot 16u, zon tot 12.30u, of kom langs in onze winkel.